SharePoint Consultancy & Business Consultancy

Omdat dit hand in hand gaat.

Waardenburg Consulting… aangenaam.

Waardenburg Consulting is een initiatief van Meindert Jan Waardenburg. Als SharePoint / Business Consultant, heb ik inmiddels voor uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt. Sinds november 2014 doe ik dit als freelance SharePoint consultant onder deze bedrijfsnaam.

Het vertrekpunt voor SharePoint / Office365 projecten is wat mij betreft altijd de strategie. Waarom is verandering noodzakelijk? Wat dient er bereikt te worden met een verandertraject? Wanneer dit eenmaal helder is, kan ingezoomd worden op hoe die verandering in gang gezet kan worden.

Sinds 2009 werk ik met SharePoint. Inmiddels heb ik al uiteenlopende organisaties mogen bedienen – en ik zie er naar uit om binnenkort ook met u om de tafel te gaan.

Sebastiaan Lichtenberg

Sebastiaan Lichtenberg

Architect / Office365 consultant

Bij diverse projecten heb ik samen mogen werken met Meindert Jan. Meindert Jan is een technisch goed onderlegde professional die daarnaast ook communicatief en analytisch is. Naast de professionele kant is Meindert Jan ook een gezellige sparringspartner waarmee ik nog vele projecten zou willen uitvoeren.

Pascal Bloemers

Pascal Bloemers

Architect / CIZ

Meindert Jan is de Consultant waar ik blij van word: hij denkt goed mee in het bepalen van de juiste oplossingen. Waar nodig komt hij met alternatieven. Hij ontzorgt doordat hij in een politiek gevoelige omgeving ook prima in staat is om af te stemmen met de business. Zijn offertes zijn duidelijk en correct, het heeft nooit geleid tot (onaangename) verrassingen. De opgeleverde producten in Sharepoint zijn van goede kwaliteit waardoor planningen gehaald worden en de klant tevreden is. Samengevat: deskundig, intelligent, benaderbaar, proactief. Meindert Jan blijft in mijn rolodex!

Hank van Gardingen

Hank van Gardingen

Account Manager / Caase.com

Meindert Jan is een gedreven en zeer deskundige Business consultant, die heel goed luistert en de juiste vragen stelt aan klanten en gebruikers. Daarnaast is Meindert Jan in staat in duidelijke taal te uit te leggen wat hij doet, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt zaken aan hem overlaten in het vertrouwen dat het goed komt: afspraak is afspraak, waarbij een hoge kwaliteit altijd gegarandeerd is. Bovendien een prettige collega met een goed gevoel voor humor.

Jan Willem Vermeer

Jan Willem Vermeer

SharePoint & Office 365 Specialist / Mevec

Meindert Jan is een persoon die zich actief inzet voor een goed resultaat bij de klant en daarbij ook out-of-the-box durft te denken. Hij komt vaak met originele en haalbare oplossingen en denkt actief met de klant mee. Meindert Jan zijn sterke punt is om de business behoefte te begrijpen en dit te vertalen in een technische oplossing.